Logo white

Nandos Flinders Street

Installation | Interior

An organic woven screen that unifies the eclectic interior of a two level restaurant

Giant Grass was responsible for the design and construction of the woven bamboo screen for a Nando’s interior fit out on Flinders Street, Melbourne. We were approached by Russell & George, interior designers to refine and implement a woven screen that would become the centerpiece for the shop.

The design includes randomly woven bamboo strips, which interlock with vertical steel supports. The bamboo strips were split, cleaned and finished by hands before being carefully woven into a random pattern. The semi-circular screen marks the 2-storey entrance and connects the ground and the first floor of the restaurant.

Location:

Melbourne, Victoria

Client:

Nandos

Collaborators:

Shape Shopfitters, Russell and George

Like what you see?

Get in touch!